真钱扎金花app 876真钱棋牌游戏 真钱棋牌点卡充值 真钱扎金花125vip 真钱扎金花游戏平台x 八号真钱扎金花p 真钱牌游戏微信 真钱棋牌游戏代理 哪款炸金花是玩真钱的 烧真钱 真钱扑克王 洛阳有假钱骗真钱案吗 二人加倍麻将真钱 真钱的斗牛棋牌游戏 真钱游戏平台喜达在线
資訊

新概念英語第二冊語法練習:名詞性從句(2)

2018-07-20 10:42:00 來源:新東方在線

  新東方在線新概念小編為大家帶來新概念英語第二冊語法練習:名詞性從句一文,希望對大家的新概念英語學習有所幫助。更多精彩盡請關注新東方在線新概念英語學習網(http://nce.koolearn.com  )!

       專項訓練二:

       1、Do you know how much hot water ______?

  A.Mum is needed B.does Mum need C.Mum needs D.did Mum need

  2、Can you tell me ______? A.where he is B.where is he C.he is where D.what is he

  3、I didn't know how ______ to London? A.would they go B.are they going C.they would go D.they are going

  4、I want to know how long ______. A.has he been back B.has he come back C.he has been back D.he has come back

  5、Do you know ______? A.what the news are B.what is the news C.what the news is D.what are the news

  6、He said he would help me with my maths if he ______ free. A.was B.will be C.would be D.is

  7、He will write to you as soon as he ______ to Shanghai. A.gets B.is getting C.will get D.shall get

  8、Father ______ music when he ______ young A.liked…was B.liked…is C.likes…was D.likes…is

  9、I liked sports ______ I was young. A.so much as B.so much that C.very much when D.very much because

  10、______ mother got home,I was tidying my room. A.After B.When C.As soon as D.Before

  答案

       1、C 2、A 3、C 4、C 5、C 6、A 7、A 8、A 9、C 10、B

  以上就是新東方在線新概念英語學習網為你帶來的新概念英語第二冊語法練習:名詞性從句,更多精彩內容。敬請關注新東方在線新概念英語學習網http://nce.koolearn.com)。

最新文章

相關文章

四級實用 ? 工具

四六級交流?下載

四級課程排行榜本周本月

四級公開課更多>>

全國大學英語四六級考試聽力重大調整解析 w 22分01秒
1 全國大學英語四六級考試聽力重大調整解析
視頻:新東方在線2015年12月四級考試綜合點評 w 24分04秒
2 視頻:新東方在線2015年12月四級考試綜合點評
視頻:新東方在線帥健翔2015年12月四級閱讀真題解析 w 25分11秒
3 視頻:新東方在線帥健翔2015年12月四級閱讀真題解析
視頻:2015年12月英語四級寫作真題解析 w 22分14秒
4 視頻:2015年12月英語四級寫作真題解析
2015年12月大學英語四級考試模考卷二 w 28分39秒
5 2015年12月大學英語四級考試模考卷二

推薦閱讀

电子游艺真人真钱网站
真钱扎金花app 876真钱棋牌游戏 真钱棋牌点卡充值 真钱扎金花125vip 真钱扎金花游戏平台x 八号真钱扎金花p 真钱牌游戏微信 真钱棋牌游戏代理 哪款炸金花是玩真钱的 烧真钱 真钱扑克王 洛阳有假钱骗真钱案吗 二人加倍麻将真钱 真钱的斗牛棋牌游戏 真钱游戏平台喜达在线
莱特币走势图 AC米兰VS乌迪内斯现场直播 腾讯王牌战士官网 边境之心电子游艺 秒速飞艇全天计划 新疆18选7开奖查询 火影忍者ol 免费棋牌 利发国际欧洲厅手机 拜仁vs沃尔夫斯堡 跑跑卡丁车手游官网下载 第五人格最老版本下载 北京赛车开奖号 11选5计划软件手机版金彩子 辽宁35选7好运中奖规则 福彩幸运农场开奖号码