真钱扎金花app 876真钱棋牌游戏 真钱棋牌点卡充值 真钱扎金花125vip 真钱扎金花游戏平台x 八号真钱扎金花p 真钱牌游戏微信 真钱棋牌游戏代理 哪款炸金花是玩真钱的 烧真钱 真钱扑克王 洛阳有假钱骗真钱案吗 二人加倍麻将真钱 真钱的斗牛棋牌游戏 真钱游戏平台喜达在线
資訊

2018年12月大學英語六級真題答案匯總

2018-12-20 15:43:44 來源:新東方在線

  已經結束的四六級考試不知道大家戰況如何,新東方在線四六級教研室為大家準備了新鮮出爐的六級答案,想快點知道自己考多少分的同學,可以預測一下分數。以下是六級答案匯總。

  一、寫作范文

  第一套how to balance academic study and extra curriculum activities

  第二套how to balance job responsibilities and personal interests

  第三套how to balance work and leisure

  第一套參考作文:

  Concerning the impacts of after-class activities on students, there is a hot debate arguing whether its benefits outweigh its drawbacks. However, what we undergraduates need is to keep balance between our study andextra-curricular activities.

  As for such a question, several measures are listed as follows. First and foremost, a reasonable schedule on our regular study and daily life should be worked out, due to the fact that, without that, more time might be wasted and we could neither study well nor enjoy ourselves. Also, as it is so difficult for some college students to control ourselves in current society, we would be beneficial if we had a companion to supervise each other. In addition, it is imperative that we should promote our study efficiency, which offers us a chance to pursue what we are interested in and cultivate our abilities beyond courses.

  To be concluded, distracted as we could be in our college life, the balance between our academic learning and entertainment is never complex if we could follow the above steps.

  二、英語六級翻譯

  近年來,中國越來越多的博物館免費向公眾開放。博物館展覽次數和參觀人數都明顯增長。在一些廣受歡迎的博物館門前,排長隊已很常見。這些博物館必須采取措施限制參觀人數。如今,展覽形式越來越多樣。一些大型博物館利用多媒體和虛擬現實等先進技術,使展覽更具吸引力。不少博物館還舉辦在線展覽,人們可在網上觀賞珍稀展品。然而,現場觀看展品的體驗對大多數參觀者還是更具吸引力。

  In recent years, an increasing number of museums in China are open to the public for free. The number of exhibitions and visitors has increased significantly. Long queues are common in front of some popular museums, so measures must be taken to limit the number of visitors. Nowadays, exhibition forms are more and more diverse. Some large museums utilize advanced technologies such as multimedia and virtual reality to make exhibitions more attractive. Many museums also hold online exhibitions, through which people can watch rare exhibits online. However, the experience of watching exhibits on site is more attractive to most visitors.

  三、閱讀

  1.選詞填空

  26.(F) graspit also hurts students who're already struggling to __26__ the material.空格前為不定式to 后為名詞可判斷出空格處為動詞原形,grasp意理解,領會。大意為這也傷害了那些已經在努力掌握材料內容的學生。

  27. C) evaluated To measure the effects of Internet-based distractions during class ,researchers __27__ 500 students空格前為名詞,空格后為名詞,可判斷出空格處為動詞,結合下一句Researchers used時態,可得知這里為過去時,研究人員評估了500名學生。

  28. (A)aptitudeResearchers used ACT scores as a measure of intellectual __28__.空格前為形容詞,空格處為名詞,aptitude為天資,研究人員用ACT分數來衡量智力水平。

  29. E filteringBecause previous research has shown that people with high intellectual abilities are better at __29__ out distractions,空格前為介詞,空格后為名詞,可判斷出空格處為V-ing, filtering out表示過濾掉,詞句大意為因為之前的研究已經表明,智力高的人更善于過濾掉干擾。

  30 (M) significant researchers believed students with high ACT scores would not show a __ 30__ decrease in performance due to their use of digital devices.空格前為不定冠詞,后為名詞,可判斷空格處為形容詞,significant為明顯的,重要的,此句大意為研究人員認為,ACT高分的學生不會因為使用電子設備而表現出明顯的下降。

  31 (K raising) College professors are increasingly _31__ alarm bells about the effects smartphones laptops, and tablets have on academic performance.空格前為be動詞,空格后為名詞,可判斷出空格處為跟are構成謂語部分,主語為人所以用V-ing表示正在進行時,所給詞中只有filtering和raising,此句大意為越來越多的大學教授對智能手機、筆記本電腦和平板電腦對學習成績的影響敲響了警鐘。

  32(0)typicalOne 2013 study of college students found that 80% of students use their phones or laptops during class, with the average student checking their digital device 11 times in a __ class.空格前為a,后為名詞,可判斷空格處為形容詞,typical在此表普通的,2013年的一項針對大學生的研究發現,80%的學生在課堂上使用手機或筆記本電腦,在普通課堂上,平均每個學生查看電子設備11次。

  33(N)suffer A quarter of students report that their use of digital devices during class causes their grades to _____.根據語義判斷空格處為動詞原形,suffer在此為變差,變壞,變糟,大意為四分之一的學生表示,他們在課堂上使用數字設備會導致成績變差。

  34 (H)minimize Professors sometimes implement policies designed to 34__ __ students' use of digital devices,空格前為to,空格后為名詞,可判斷空格處為動詞原形,minimize減到最少,教授們有時會實施一些旨在盡量減少學生使用數字設備的政策。

  35 (L)resist Until students are able to 35_resist___ the pull of social networking, texting, and endlessly surfing the web, 空格前為to,空格后為名詞,可判斷空格處為動詞原形,resist表抵抗,直到學生能夠抵抗社交網絡、短信和無休止的上網的誘惑。

  2.段落匹配

  [36]It has been found thatinadequate recovery often leads to poor health and accidents

  答案:[D]

  解析:本題考查原詞定位+同義替換

  Research has found that there is a direct correlation between lack of recovery and increased incidence of health and safety problems.

  [37]Mental relaxation is much needed, just asphysical relaxation is.

  答案:[J]

  解析:本題考查同義替換+意思概述

  If after work you lie around on your bed and get riled up by political commentary on your phone or get stressed thinking about decisions about how to renovate your home, your brain has not received a break from high mental arousal states. Our brains need a rest as much as our bodies do.

  [38] Adequate rest not only helps one recover, but also increases one’s work efficiently.

  答案:[L]

  解析:本題考查原詞定位+同義替換

  Take all of your paid time off, which not only gives you recovery periods, but raises your productivity and likelihood of promotion.

  [39] The author always has a hectic time before taking a flight.

  答案:[A]hectictime忙碌的時間

  解析:本題考查同義替換+意思概述

  We race to get all our ground work done: packing, going through TSA, doing a last-minute work call, calling each other, then boarding the plane.

  [40] Recovery may not take place even if one seems to have stopped working.

  答案:[E]

  解析:本題考查原詞定位+意思概述

  And just because work stops, it doesn’t mean we are recovering.

  [41] It is advised that technology be used to prevent people from overworking.

  答案:[K]

  解析:本題考查原詞定位+同義替換

  Amy Blankson describes how to strategically stop during the day by using technology to control overworking.

  [42] Contrary to popular belief, rest does not equal recovery.

  答案:[I]

  解析:本題考查原詞定位+意思概述

  Most people assume that if you stop doing a task like answering emails or writing a paper, that your brain will naturally recover…That’s because rest and recovery are not the same thing. Stopping does not equalrecovering.

  [43] The author has come to see that this problem results from a misunderstanding of the meaning of resilience.

  答案:[B]

  解析:本題考查原詞定位+同義替換

  we have come to realize that the problem is not our hectic schedule or the plane travel itself; the problem comes from a misunderstanding of what it means to be resilient, and the resulting impact of overworking.

  [44] People’s distorted view about resilience may have developed from their upbringing.

  答案:[G]

  解析:本題考查原詞定位+同義替換

  The misconception of resilience is often bred from an early age. Parents trying to teach their children resilience might celebrate a high school student staying up until 3AM to finish a science fair project. What a distortion of resilience!

  [45] People tend to think the more determined they are, the greater their success will be.

  答案:[C]

  解析:本題考查同義替換+意思概述

  We believe that the longer we tough it out, the tougher we are, and therefore the more successful we will be.

  3.仔細閱讀

  46.What is the focus of the new study from Duke University?

  答案:B.The predictors of children’s academic success.

  47.How did the searchers ensure that their findings are valid?

  答案:A.By attaching equal importance to all possible variables examined.

  48.What do we learn from the findings of the Duke study?

  答案:B.There are more children with attention difficulties than preciously thought.

  49.What does the Duke study find about children better accepted by peers?

  答案:A.They do better academically.

  50.What can we conclude from the Duke study?

  答案:C. Social skills are playing a key role in children’s development.

  51.What does the author say about the negative impact of smartphones?

  答案:C.It is not so obvious but has caused some concern.

  52.What is considered a less obvious advantage of smartphone technology?

  答案:D.It greatly improves research on human behavior.

  53.What characterized traditional psychological research?

  答案:B.It relies on lab observations and participants’ reports.

  54.How will future psychological studies benefit individuals?

  答案:A.By helping them pin down their unusual behaviors.

  55.What do we learn about current psychological studies?

  答案:B.They are increasingly focused on real-life situations.

微信號:xdf-cet46

【新東方在線四六級官方公眾號,大學英語四六級備考技巧、生活日常、考試資訊、課程信息匯聚于此,幫你解決困難,和小新一起過級~~】

最新文章

相關文章

四級實用 ? 工具

四六級交流?下載

四級課程排行榜本周本月

四級公開課更多>>

全國大學英語四六級考試聽力重大調整解析 w 22分01秒
1 全國大學英語四六級考試聽力重大調整解析
視頻:新東方在線2015年12月四級考試綜合點評 w 24分04秒
2 視頻:新東方在線2015年12月四級考試綜合點評
視頻:新東方在線帥健翔2015年12月四級閱讀真題解析 w 25分11秒
3 視頻:新東方在線帥健翔2015年12月四級閱讀真題解析
視頻:2015年12月英語四級寫作真題解析 w 22分14秒
4 視頻:2015年12月英語四級寫作真題解析
2015年12月大學英語四級考試模考卷二 w 28分39秒
5 2015年12月大學英語四級考試模考卷二

推薦閱讀

电子游艺真人真钱网站
真钱扎金花app 876真钱棋牌游戏 真钱棋牌点卡充值 真钱扎金花125vip 真钱扎金花游戏平台x 八号真钱扎金花p 真钱牌游戏微信 真钱棋牌游戏代理 哪款炸金花是玩真钱的 烧真钱 真钱扑克王 洛阳有假钱骗真钱案吗 二人加倍麻将真钱 真钱的斗牛棋牌游戏 真钱游戏平台喜达在线
AG上的猛龙传奇怎么玩 传奇霸业羽毛升级数据 PP电子苏州金山路 伯恩利埃弗顿前瞻 开心点心游戏 安徽快3走势图-我中啦彩票网 北京赛车规律公式论坛 舞龙价格 时时彩吉林快三走势图 天龙八部手游唐门 剑网3指尖江湖测试时间 图卢兹旅游地图 连环夺宝免费试玩 福彩开奖公告 丛林巨兽最强卡组 黄金之旅怎么玩