真钱扎金花app 876真钱棋牌游戏 真钱棋牌点卡充值 真钱扎金花125vip 真钱扎金花游戏平台x 八号真钱扎金花p 真钱牌游戏微信 真钱棋牌游戏代理 哪款炸金花是玩真钱的 烧真钱 真钱扑克王 洛阳有假钱骗真钱案吗 二人加倍麻将真钱 真钱的斗牛棋牌游戏 真钱游戏平台喜达在线
資訊

2018年12月英語四級翻譯試題解析-第一套Part C

2018-12-20 11:27:40 來源:新東方在線

2018年12月英語四級真題及答案大匯總
題型

  Part C:仔細閱讀

  Passage One

  【試題】

  46. How could California's drought crisis be solved according to some researchers?

  答案:B)By drawing water from the depths of the earth.

  解析:此題為文中人觀點題,“根據一些研究者的觀點,加州的干旱危機可以如何解決?。題目焦點清晰,問手段/方法,借助定位詞California’s drought crisis / some researcher找到出題段,注意同義替換。

  47. What can be inferred about extracting water from deep aquifers?

  答案:B)It was not considered worth the expense.

  解析:此題為推斷題,“關于從深層含水層中取水這件事,我們能推斷出什么?”。題目焦點模糊,可以借助選項關鍵詞進行定位,注意信息對應、合理推斷。

  48. What is mentioned as a consequence of extracting water from deep underground?

  答案:A)The sinking of land surface.

  解析:此題為細節題,“從地下深層取水的結果會是什么?”。題目焦點明確,問結果,注意理解原文信息,合理歸納,同義替換。

  49. What does the author say about deep wells?

  答案:D)They provide a steady supply of freshwater.

  解析:此題為作者觀點題,提問關于”深水井”的作者評述。題目焦點模糊,可借助選項進行定位。注意明確選項中代詞指代的具體內容,嚴格對應,避免信息雜糅干擾。

  50. What may happen when deep aquifers are used as water sources?

  答案:C)The cost may go up due to desalination.

  解析:此題為推斷題,“將深層含水層作為取水源可能會發生什么?”。題目焦點明確,推斷題注意根據原文已知信息進行合理推理,帶有may等較委婉的選項一般是正確答案。

  Passage Two

  【試題】

  51. What does the author want to show with the example of Alpha Go's victory?

  答案:D) Computers can become highly intelligence.

  解析:根據題干信息詞Alpha Go's victory,可定位到原文 “we all know computers have improved since then.”,結合前文,所以正確選項為D,其中選項中的become highly intelligence是have improved的同義改寫。

  52. What does the author 'mean by Al machines acting ethically?

  答案:C)They make sensible decisions when facing moral dilemmas.

  解析:根據題干信息詞Al machines acting ethically,可定位到原文With driverless cars already on California roads, it is not too soon to ask whether we can program a machine to act ethically. As such cars improve, they will save lives, because they will make fewer mistakes than human drivers do由于無人駕駛汽車已經在加利福尼亞州的道路上行駛,現在問我們是否可以為機器設定合乎道德的行為并不早。隨著這種汽車的改進,它們將挽救生命,因為它們將比人類駕駛員犯的錯誤更少。所以C正確,其中選項中的 make sensible decisions是對該句的合理概括。

  53. What is said to be the bigger challenges facing humans in the AI age?

  答案:B) How to ensure that super-intelligent AI machines act ethically.

  54. What do we learn about Microsoft's 'chatbot' Taylor?

  答案:A) She could not distinguish good from bad

  解析:根據題干信息詞Microsoft's 'chatbot' Taylor,可定位到原文“Tay” as she called herself, was supposed to be able to learn from the messages she received and gradually improve her ability to conduct engaging conversations. Unfortunately, within 24 hours, people were teaching Tay racist and sexist ideas. When she starting saying positive things about Hitler, Microsoft turned her off and deleted her most offensive messages. 她稱自己為“泰”,應該能夠從她收到的信息中學習,逐漸提高她進行交流的能力。不幸的是,在24小時內,人們正在教授Tay種族主義和性別歧視的想法。當她開始對希特勒表示肯定的態度時,微軟關了她并刪除了她最具冒犯性的消息。選項A是對該句的概括。

  55. What does Eric Schmidt think of artificial intelligence?

  答案:D) It will be here to stay whatever the outcome.

  定位:根據題干信息詞Eric Schmidt think of artificial intelligence,可定位到原文Eric Schmidt, executive chairman of Google’s parent company, the owner of AlphaGo, is enthusiastic about what artificial intelligence (AI) means for humanity. Speaking before the match between Lee and AlphaGo, he said that humanity would be the winner, whatever the outcome, because advances in AI will make every human being smarter, more capable, and “just better human beings.” Google的母公司執行主席,AlphaGo的所有者,埃里克施密特對人工智能(AI)對人類的意義充滿熱情。在李和AlphaGo之間的比賽之前,他說無論結果如何,人類將成為勝利者,因為人工智能的進步將使每個人變得更聰明,更有能力,并且“是更好的人類”。D是對該句的概括。

更多內容請查看【2018年12月英語四級真題答案解析】專題

2018年12月英語四級真題答案解析專題

>>四級答案這里最全

最新文章

相關文章

四級實用 ? 工具

四六級交流?下載

四級課程排行榜本周本月

四級公開課更多>>

全國大學英語四六級考試聽力重大調整解析 w 22分01秒
1 全國大學英語四六級考試聽力重大調整解析
視頻:新東方在線2015年12月四級考試綜合點評 w 24分04秒
2 視頻:新東方在線2015年12月四級考試綜合點評
視頻:新東方在線帥健翔2015年12月四級閱讀真題解析 w 25分11秒
3 視頻:新東方在線帥健翔2015年12月四級閱讀真題解析
視頻:2015年12月英語四級寫作真題解析 w 22分14秒
4 視頻:2015年12月英語四級寫作真題解析
2015年12月大學英語四級考試模考卷二 w 28分39秒
5 2015年12月大學英語四級考試模考卷二

推薦閱讀

电子游艺真人真钱网站
真钱扎金花app 876真钱棋牌游戏 真钱棋牌点卡充值 真钱扎金花125vip 真钱扎金花游戏平台x 八号真钱扎金花p 真钱牌游戏微信 真钱棋牌游戏代理 哪款炸金花是玩真钱的 烧真钱 真钱扑克王 洛阳有假钱骗真钱案吗 二人加倍麻将真钱 真钱的斗牛棋牌游戏 真钱游戏平台喜达在线
吉林时时计划软件 四川时时在线 重庆时时开奖到几点 好运国际彩票平台怎么查 血战到底番数 购买时时彩app 重庆时时彩五星基本图 无广告印刷六合图库 时时彩最新开奖结果云南 幸运飞艇官网开奖走势图 分分彩计划手机版 北京赛pk10计划数据 双色球开奖结果 重庆时时官方手机app 万众瞩目两码中特 2004年3d所有开奖数据